W (1080×1920 px)

Szkolenie stacjonarne: Przyjazna kuchnia: Czyli jak rozplanować poszczególne strefy kuchenne

Zapraszamy 2 lutego, do Showroomu Kernau!

W trakcie spotkania Iza Gemzała zdradzi swoje sprawdzone sposoby na rozplanowanie poszczególnych stref kuchennych.

Ponadto, przedstawiciele marki Kernau opowiedzą, jak linie “Copper”, “Gold”, “Gun Metal”, “Nude”, “XS – 45” marki Kernau, wpisują się w aktualne trendy oraz opowiedzą o najnowszej usłudze “Opiekun Architekta”.

Aby wziąć udział w szkoleniu stacjonarnym, napisz na adres: dominika.wiewiorska@gtpoland.eu

Miejsce szkolenia: Showroom marki Kernau: GT Group Tomaszek, Oddział Warszawa: ul. Sokołowska 50 05-806 Pęcice Małe (pod Pruszkowem)

 

Sprawdź jak jak prezentują się sprzęty Kernau w 13 historiach kuchennych w różnych stylach i kolorach!
– Sprzęt AGD do Kuchni i nie Tylko | Kernau – Producent AGD

02.02.2023
10:00
Jeśli organizujesz wydarzenie dedykowane architektom, skontaktuj się z nami, aby dodać je do kalendarza ArchitektPRO.
Twoje zakupy
Brak produktów w koszyku!

Wiesz o jakimś wydarzeniu i chciałbyś podzielić się nim z innymi? A może organizujesz szkolenia, na których dzielisz się cenną wiedzą? Napsiz do mnie, aby więcej osób się mogło o tym dowiedzieć!